Winkelen & uitgaan

Het centrum van Amsterdam is slechts op 17km. afstand van de Bed and Breakfast en Purmerend is vlakbij op slechts 1,5 km afstand.

Purmerend is een stad met zo'n 80.000 inwoners en heeft volop winkels. Bed and Breakfast

Wij bieden twee sfeervolle gastenverblijven op een historische plek in de Beemster. U logeert in B+B In het Fruit, in een oude karakteristieke Noord-Hollandse hooischuur met achter het huis een appel- en perenboomgaard. De prijs ziet u als u hierboven op bed and breakfast klikt.

Kamer voor 2-4 personen

Op de eerste verdieping zijn in 2006 een tweetal B+B kamer gereed gekomen. Deze kamer heeft een groot tweepersoonsbed met de mogelijkheid voor een extra kamer met een stapelbed. Zo kunt met z'n 2-en of met een klein gezin hier slapen.

Kamer voor 2 -3 personen (losse bedden)

Deze speelse kamer heeft een drietal 1 persoonsbedden. Een iets lager gelegen keuken-sanitair gedeelte geeft veel sfeer. Een prachtig gastenverblijf op een historische plek.

Voorzieningen

Beide B+B kamers hebben een eigen douche, wc en wastafel en zijn voorzien van centrale verwarming, televisie, senseo apparaat, koelkast, waterkoker, magnetron en divers eet en drinkgerei. Natuurlijk is er ook gratis WiFi. Beneden is er een ontbijtruimte met open deuren naar terras.


geniet van fietsen in WERELDERFGOED

Stadswandeling o.l.v. gids Purmerend iedere zaterdag 14.00 uur ---------------------------------------------------------------- Door het behoud van het unieke landschap met haar bijzondere infrastructuur is de Beemster in 1999 door de UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. Als kampeerder kunt u getuige zijn van dit prachtige stuk Noord Holland. Camping In het fruit is de enige camping van Nederland die zich mag prijzen in een werelderfgoed te liggen.