Kamer voor 2-4 personen

Wij bieden twee sfeervolle gastenverblijven op een historische plek.

In onze volledig gerenoveerde hooischuur zijn in mei 2006 twee gastenverblijven gereed gekomen op de eerste verdieping.Beide kamers zijn voorzien van twee bedden, een eigen badkamer met douche en toilet, en centrale verwarming.

Deze kamer heeft een tweepersoonsbed (echtpaar) en het is mogelijk een extra kamertje met een stapelbed erbij te huren, zodat maximaal vier personen deze kamer kunnen gebruiken.

 

Verder is er een keukenblokje waar een Senseo-koffiezetapparaat (gratis koffie), een waterkoker (gratis thee), een magnetron en een koelkast staat.

Een zitje met een televisie maakt de kamer compleet.Bed and Breakfast

Wij bieden twee sfeervolle gastenverblijven op een historische plek in de Beemster. U logeert in B+B In het Fruit, in een oude karakteristieke Noord-Hollandse hooischuur met achter het huis een appel- en perenboomgaard. De prijs ziet u als u hierboven op bed and breakfast klikt.

Kamer voor 2 -3 personen (losse bedden)

Deze speelse kamer heeft een drietal 1 persoonsbedden. Een iets lager gelegen keuken-sanitair gedeelte geeft veel sfeer. Een prachtig gastenverblijf op een historische plek.

Voorzieningen

Beide B+B kamers hebben een eigen douche, wc en wastafel en zijn voorzien van centrale verwarming, televisie, senseo apparaat, koelkast, waterkoker, magnetron en divers eet en drinkgerei. Natuurlijk is er ook gratis WiFi. Beneden is er een ontbijtruimte met open deuren naar terras.

Winkelen & uitgaan

Het centrum van Amsterdam is slechts op 17 km afstand van de B&B en Purmerend is vlakbij op slechts 1,5 km afstand.


geniet van fietsen in WERELDERFGOED

Stadswandeling o.l.v. gids Purmerend iedere zaterdag 14.00 uur ---------------------------------------------------------------- Door het behoud van het unieke landschap met haar bijzondere infrastructuur is de Beemster in 1999 door de UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. Als kampeerder kunt u getuige zijn van dit prachtige stuk Noord Holland. Camping In het fruit is de enige camping van Nederland die zich mag prijzen in een werelderfgoed te liggen.