Ontspanning

Voor de kinderen zijn er schommels en een trampoline aanwezig. Ook is er een klimboom  voor kinderen. Er zijn kippen en schapen/lammeren op de camping. Van eigen bodem is er eigengemaakte jam te koop.  Voor volwassenen is de boomgaard zelf de ontspanning. Buiten de camping zijn er voldoende ontspanningsmogelijkheden te voet, te fiets of met de auto. Kijk hiervoor op de activiteiten link. Met name fietsen aan de hand van de knooppuntenroutekaart, die u gratis bij uw verblijf krijgt, is erg in trek. Denk aan Edam-Volendam-Marken-Graft-De Rijp-AmsterdamZuidoostbeemster

Camping "In het fruit" is gelegen aan de rand van het dorpje ZOBeemster, in een van de oudste polders (1612) van NL. De Beemster, is WERELDERFGOED. De 1,5 ha grote camping bevindt zich in een oude hoogstamboomgaard. Purmerend ligt op 1,5 km.

Tussen de bomen

U kampeert onder en tussen de ruim 50 jaar oude bomen. Hierdoor heeft elke plaats zowel zon als schaduw plekken. Er is wat speeltuig en een klim- boom voor kinderen. Er is eigengemaakte jam te koop. Vanaf de openbare weg zie je de camping niet liggen, die is namelijk achter het woonhuis.

Voorzieningen

De sanitaire voorzieningen zijn vernieuwd in maart 2012. Stromend water op de camping en stroomaansluitingen (4 Ampère) geven een prima comfort tijdens uw verblijf. Overal is gratis WiFi

Geopend

De camping is geopend van 16 april tot 1 oktober. Voor reserveringen en informatie over beschikbaarheid kunt u ons bereiken op 0299-430775. Het adres is Volgerweg 86, 1461CB Zuidoostbeemster. Klik voor de tarieven op de tarievenlink.

Winkelen

Het centrum van Amsterdam is slechts op 17 km. afstand van de camping en Purmerend is vlakbij op slechts 1,5 km afstand.


geniet van fietsen in WERELDERFGOED

Stadswandeling o.l.v. gids Purmerend iedere zaterdag 14.00 uur ---------------------------------------------------------------- Door het behoud van het unieke landschap met haar bijzondere infrastructuur is de Beemster in 1999 door de UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. Als kampeerder kunt u getuige zijn van dit prachtige stuk Noord Holland. Camping In het fruit is de enige camping van Nederland die zich mag prijzen in een werelderfgoed te liggen.