Zuidoostbeemster

Camping "In het fruit" is gelegen aan de rand van het dorpje Zuidoostbeemster, in een van de oudste polders (1612) van Nederland. De Beemster bestaat dus 400 jaar!!! De ongeveer 1,5 hectare grote camping bevindt zich in een oude hoogstam-boomgaard.  De camping biedt plaats aan een 22 tal caravans en een aantal tent plaatsen. Er is ook een plaats voor een camper. Als in het hoogseizoen er ook de nodige gasten uit Italie / Italy, Frankrijk / France en Duitsland / Deutschland komen om naar Amsterdam te gaan verdient reserveren aanbeveling.  Tussen de bomen

U kampeert onder en tussen de ruim 50 jaar oude bomen. Hierdoor heeft elke plaats zowel zon als schaduw plekken. Er is wat speeltuig en een klim- boom voor kinderen. Er is eigengemaakte jam te koop. Vanaf de openbare weg zie je de camping niet liggen, die is namelijk achter het woonhuis.

Ontspanning

Voor de kinderen is er wat speeltuig, zoals schommel en trampoline, een klimboom en achter op het terrein is een klein trapveldje. Er zijn kippen en onze huispoes bij de camping. Er is eigengemaakte jam te koop. Voor ontspanning buiten de camping kijk op activiteiten.

Voorzieningen

De sanitaire voorzieningen zijn vernieuwd in maart 2012. Stromend water op de camping en stroomaansluitingen (4 Ampère) geven een prima comfort tijdens uw verblijf. Overal is gratis WiFi

Geopend

De camping is geopend van 16 april tot 15 september. Voor reserveringen en informatie over beschikbaarheid kunt u ons bereiken op 0299-430775. Het adres is Volgerweg 86, 1461CB Zuidoostbeemster. Klik voor de tarieven op de tarievenlink.

Winkelen

Het centrum van Amsterdam is slechts op 17 km. afstand van de camping en Purmerend is vlakbij op slechts 1,5 km afstand.


geniet van fietsen in WERELDERFGOED

Stadswandeling o.l.v. gids Purmerend iedere zaterdag 14.00 uur ---------------------------------------------------------------- Door het behoud van het unieke landschap met haar bijzondere infrastructuur is de Beemster in 1999 door de UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. Als kampeerder kunt u getuige zijn van dit prachtige stuk Noord Holland. Camping In het fruit is de enige camping van Nederland die zich mag prijzen in een werelderfgoed te liggen.